Goudbehandeling

Uw huid wordt verwend met 100% 24 karaat goud. Het zorgt voor een strakke, glimmende en stevige huid. De goudbehandelingen worden gedaan met de productlijn Soin d’Or van Selvert Thermal. Goud bestaat uit verschillende exclusieve actieve delen waarvan diamanten sirt er een van is. Dit is een proteïne dat het metabolisme van de cellen reguleert en oxidatieve stress voorkomt. Parelpoeder is ook een exclusief actief deel. Dit ultrafijne poeder verbetert de veerkracht van de huid, het bevat proteïne en essentiële zuren. Het derde exclusieve actieve deel is diamantpoeder, welke is verpulverd in microscopische Deze kristallen zijn uitermate geschikt voor elimineren van de dode cellen aan het huidoppervlak.

Goudbehandeling fase 1

Fase 1 van de gezichtsbehandeling is het reinigen en het voorbereiden van de huid voor de kristalpeeling van diamantpoeder. De ex foliërende crème verwijdert de dode huidcellen, depigmenteert en maakt de huid kalm. Hierna wordt er een gel aangebracht die de huid zacht maakt.

Goudbehandeling fase 2 & 3

Bij fase 2 wordt het bladgoud aangebracht en rustig de huid in gemasseerd. Bij fase 3 wordt er een luxe olie met goudconcentraat op de huid aangebracht en krijgt u heerlijk ontspannende massage.

Goudbehandeling fase 4 & 5

In fase 4 wordt er een plastic masker van puur goud aangebracht die de huid strak trekt. Het masker wordt verwijderd met hot towels waarmee u een extra massage in de hals en rug krijgt. In fase 5 wordt er afgesloten met een goud crème met een rijke textuur, perfect voor de laatste massage. De huid ziet er hierna urenlang glanzend en vitaal uit en u voelt zich op en top!

goudbehandeling, schoonheidssalon Wateringen