Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Vitalizing € 65,– : behandeling waarbij de vale en vermoeide huid herstructureert en beschermd wordt door vitaminen waardoor deze weer vitaliteit gaat uitstralen.

Vitamine C € 75,– : vitamine C is belangrijk voor het aanmaken van collageen in de huid, deze is nodig om de huid te verstevigen. Ook kun je er pigmentvlekken mee verminderen en werkt het bij rosacea.

Aquawear € 69,50  : behandeling voor de vochtarme huid. De werkstoffen herstellen de natuurlijke schoonheid dankzij een complex systeem dat het proces van natuurlijke hydratatie stimuleert.

Cell vitale anti-age € 77,50 : Deze behandeling regenereert, vitaliseert, beschermt de huidcellen en gaat het verouderingsproces tegen dankzij stamcellen van de Zwitserse Uttwiler Spatlauber appel. Ook is het een fantastische antioxidant en gaat pigmentstoringen tegen.

Gezichtsbehandeling Men € 67,50 : Een behandeling speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Deze heeft andere behoeftes dan een vrouwenhuid. Het hydrateert, kalmeert, verzorgt en beschermt de huid.

Gezichtsbehandeling 24 Karaat Goud € 189,– : Een zeer exclusieve anti-age behandeling voor het gezicht. De huid wordt gelift, rimpels en fijne lijntjes vervagen. Het goud verbetert de conditie van de huid en geeft het een schitterende glans!

Een en al luxe en ook wordt u verwend met een extra hot towel massage.

Gezichtsbehandeling 18 Karaat Goud € 105,– : Behandeling met een lager goudgehalte maar nog steeds een fantastisch resultaat. Een zeer mooie anti-age behandeling.

Peptide € 85,– : Doordat de huid veel te verduren krijgt verliest zij haar strakheid en dichtheid waardoor de eerste tekenen van huidveroudering ontstaan. Om dat te voorkomen heeft Selvert Thermal de peptide behandeling gepresenteerd. Deze geeft een langdurig liftend effect en verbetert de spankracht van de huid.

Degeneration Absolue € 72,50,– : De verhoogde combinatie van werkstoffen helpt de huid herstellen en vernieuwen. Heerlijke zachte behandeling geschikt voor alle huidtypen maar vooral voor de gevoelige en rosacea-huid.

Urban Response € 75,–  : Behandeling waarbij huidproblemen, veroorzaakt door luchtvervuiling, opgelost worden. De actieve ingrediënten in de producten functioneren als een krachtig schild om de barrièrefunctie van de huid te beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Het immuunsysteem wordt als het ware versterkt.